Loading...

Dreamline Beauty Center

Tratarea grasimii si a celulitei prin remodelare corporala

Situat in Bacau, pe Str. Carpati nr. 1 B, Dreamline Beauty Center dispune de program prelungit pentru a va sta la dispozitie in orice moment din zi. Produsele pe care le folosim sunt exclusiv profesionale pentru a garanta rezultate exceptionale. Fiti si dumneavoastra unul din sutele de clienti multumiti.

  • Suntem o echipa de tineri entuziasti, gata sa-si dovedeasca cunostiintele si profesionalismul;
  • Oferim servicii la cel mai bun raport pret – calitate;
  • Dispunem de salon propriu, curat, amenajat cu bun-gust;
  • Am investit in echipamente profesionale pentru a ne face treaba cat mai bine;
  • Nici o provocare nu este prea mare pentru noi.

Intreaba expertul

Un specialist in remodelare corporala raspunde mai jos la cateva din cele mai frecvente intrebari

Procedura nu este dureroasa pentru pacienti. Ei simt la inceput o presiune in zona de tratament si dupa o senzatie de frig locala.
Dupa sedinta, pielea se va inrosi. Roseata va persista cateva ore in zona tratata.

In cazul in care grosimea tesutului adipos este mai mare, se poate repeta procedura pe aceeasi zona la un interval minim de 14 zile.

Criolipoliza congeleaza tesutul adipos, pentru dizlocarea lui se recomanda la 4 zile de la tratament efectuarea unei sedinte de cavitatie urmata de o sedinta de presodrenaj pentru eliminarea mai rapita si eficienta a grasimii.

Caviatia este o tehnologie revolutionara si mai ales nu este o tehnologie scumpa. Procedura in sine descompune membranele adipocite, fara a afecta structurile adiacente, respectand integritatea sistemului limfatic si sanguin.

Chiar daca la baza este o tehnologie cu unde ultrasonice de joasa frecventa este unicul tratament care poate elimina grasimea la nivel celular.

Terapia Vacuum stimuleza vasodilatatia si eliminarea toxinelor. Accelereaza schimburile intercelulare, optimizeaza functionarea sistemului nervos si limfatic, modeleaza corpul.

Radiofrecventa produce o incalzire profunda care afecteaza pielea si tesutul gras subcutanat, o incalzire din interior spre exterior.
Aceasta incalzire favorizeaza : Drenajul limfatic, cresterea circulatiei, formarea de colagen nou.

Radiofrecventa care stimuleaza formarea de colagen nou, atat in piele cat si in tesutul subcutanat, care permite ca intreg tesutul sa fie mai ferm. Dupa leziunea termica controlata cu retragerea tesutului, va urma o inflamatie. Aceasta va fi insotita de migratia fibroblastelor, care intaresc si mai mult structura colagenului, rezultantd intr-o intinerire a zonei tratate